section-c1587ec

Huidskleuranalyse

DE KLEUR VAN JE HUID ALS UITGANGSPUNT VAN DE PERFECTE MATCH

De juiste kleur make-up helpt je natuurlijke schoonheid versterken. Het vinden van de perfecte kleur (foundation) was tot voor kort helaas niet zo eenvoudig. Skin Color Cosmetics is de uitdaging aangegaan en hebben een minerale make-uplijn ontwikkeld voor iedere huidskleur!

Om de juiste kleuren voor jouw unieke huid te bepalen kijken we eerst naar je kleureigenschappen. Het belangrijkste hierin is de kleur van je huid, maar ook de kleuren van je ogen en haren spelen hierin een wezenlijke rol. Met de speciale huidskleuranalyse van Skin Color Cosmetics kunnen we precies de boventonen  en ondertonen van jouw huid meten. De boventonen bepalen de kleur van de foundation en de ondertonen bepalen de rest van de kleuren. Skin color cosmetics your fitting imageWanneer je make-up helemaal in balans is met jouw unieke kleureigenschappen, dan straal je niet alleen van buiten, maar ook van binnen!

 

SKIN COLOR COSMETICS YOUR FITTING IMAGE
section-50a9d83

Het doel van de make-uplijn is een perfecte natuurlijke match, voor een prachtige, zelfverzekerde uitstraling. De juiste kleur speelt hierbij een zeer belangrijke rol, maar onlosmakelijk is hier ook het product aan verbonden. Daarom hebben wij van Skin Color Cosmetics gekozen voor minerale make-up: deze is vrij van chemicaliën en andere schadelijke ingrediënten die je vaak aantreft in de doorsnee make-up. De ingrediënten van onze make-up zijn 100% vegan en vrij van Nano deeltjes die de poriën verstoppen.

skin color cosmetics your fitting image

Hierna kun je beslissen of je de make-up aan wilt schaffen of misschien wel een workshop volgen om je deze techniek helemaal eigen te maken.

De persoonlijke huids kleuranalyse en een volledige proefmake-up kost € 39,00. Bij aanschaf van de set minerale make-up is de analyse gratis!

 

 

 • Zijdezacht:

  100% vegan en heerlijk op je huid
 • Brengt heel gemakkelijk aan:

  blijft de hele dag zitten!
 • Plakt niet:

  wordt door de natuurlijke oliën in je huid helemaal opgenomen
 • Verzorgende werking:

  door het ingrediënt zink
 • Perfecte dekking:

  werkt couperose, donkere kringen en pigmentvlekjes makkelijk weg!
 • Duurzaam:

  zuinig in gebruik!
 • Looking good, feeling better:

  natuurlijke uitstraling!
De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief