Pasvorm advies

section-c1587ec

Pasvorm advies

De pasvormanalyse is een mooie aanvulling op de kleuranalyse maar kun je ook individueel boeken. Ik kijk niet alleen naar je figuur, maar we zullen ook samen je garderobe doornemen. Nooit meer crashdieëten? Start dan met accepteren van je lichaam, als je beter in je vel zit lukt je dat beter. Een kast vól en niets om aan te trekken? Dat hoor ik dagelijks…. en daar geloof ik niets van.

Iedereen is uniek en niet altijd zoals we onszelf graag zien. Door middel van eenvoudige tips laten we zien hoe bijvoorbeeld je benen langer lijken of je schouders breder. Allemaal op jou figuur toegespitst natuurlijk. Waar loop jij tegenaan met samenstellen van je garderobe? Door middel van een pasvormanalyse snap je waar je op vast loopt bij je nieuwe aankopen. Vaak kun je met hele kleine aanpassingen een makkelijk een garderobe samenstellen waar jou figuur goed bij uitkomt.

Pasvormanalyse
Pasvormadvies your fitting image
section-50a9d83

De mooiste bruid? Kies voor een kleur- en pasvorm advies

Pasvormanalyse your fitting imageEen bruidsjurk kiezen kan best heel lastig zijn. Welk model past nou echt goed bij je lichaam? En wat is jouw mooiste 'wit'? Maar misschien wil je wel een kleur kiezen.

Met een kleur- en pasvorm advies ga ik je wensen in kaart brengen en kijk ik naar je figuur. Dit advies kun je goed gebruiken bij het kiezen van je jurk. Er komt best veel bij kijken.

Met of zonder mouw, de mooiste halslijn en het model van je rok. En heb je wel eens gezien hoeveel kleuren 'wit' er zijn? Wit je kant, fijn of grof en welk patroon? De kleur- en stofkeuze spelen ook een grote rol bij de uitstraling van je jurk. Dit komt allemaal aan bod zodat je de perfecte keus kunt maken.

De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief