Pasvormanalyse

section-c1587ec

Pasvormanalyse

De pasvormanalyse is een mooie aanvulling op de kleuranalyse maar kun je ook individueel boeken. Ik kijk niet alleen naar je figuur, maar we zullen ook samen je garderobe doornemen. Een kast vól en niets om aan te trekken? Dat hoor ik dagelijks…. en daar geloof ik niets van.

Iedereen is uniek en niet altijd zoals we onszelf graag zien. Door middel van eenvoudige tips laten we zien hoe bijvoorbeeld je benen langer lijken of je schouders breder. Allemaal op jou figuur toegespitst natuurlijk. Waar loop jij tegenaan met samenstellen van je garderobe? Door middel van een pasvormanalyse snap je waar je op vast loopt bij je nieuwe aankopen. Vaak kun je met hele kleine aanpassingen een makkelijk een garderobe samenstellen waar jou figuur goed bij uitkomt.

Pasvorm Your Fitting Image
section-50a9d83

Pasvorm Your Fitting ImageIn de basis zijn 6 figuurtypes, appel, peer, zandloper, rechthoek, omgekeerde driehoek en de acht. Allemaal hebben ze bepaalde kenmerken die je in je figuur terugkomen. Gecombineerd met specifieke kenmerken zoals bijvoorbeeld lange benen, volle armen of een buikje. Als we deze kenmerken in kaart hebben gebracht ga ik je laten zien dat je met accentueren van bepaalde delen van je lichaam je 'min' puntjes heel goed kunt camoufleren. We nemen je bestaande garderobe onder de loep en ik zal je laten zien dat je met eenvoudige aanpassingen je basisgarderobe weer up-to date maakt. Alle kledingstukken komen aan bod. Van broek, blouse, vest, tops en blazers. Misschien heb jij een aantal 'floppers'? We proberen daar jouw 'toppers' van te maken.

Je krijgt het persoonlijk pasvormadvies uitgewerkt thuisgestuurd. Prijs van het advies van 1,5 uur € 89,00

 

 • Bodyanalyse:

  uitgewerkt op je persoonlijke figuurkenmerken
 • Gezichtsvorm:

  bijpassende halslijnen en kapsels
 • Prints:

  hoe fijn of hoe grof, veel of weinig kleurcontrast
 • Belijning:

  welk effect heeft dat op je figuur?
 • Accesoires:

  draag ze grof of fijntjes passend bij jouw figuur
 • Schoenen en laarzen:

  hakhoogte en breedte
 • Halslijn:

  en de diepte van je decolleté
De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief