section-c1587ec

ELK GEZICHT ZOU VOL ZELFVERTROUWEN MOGEN STRALEN!

We vormen met ons allen – met al onze huidskleuren – een schitterende en diverse groep mensen op deze mooie aarde. Elk gezicht zou daarom vol zelfvertrouwen mogen stralen. De juiste kleur make-up helpt hierbij doordat deze de natuurlijke schoonheid versterkt. Het vinden van de perfecte kleur was tot voor kort helaas niet zo eenvoudig. Skin Color Cosmetics is de uitdaging aangegaan en hebben een minerale make-uplijn ontwikkeld voor iedere huidskleur!

skin color cosmetics Your Fitting Image
section-50a9d83

KENNIS EN TECHNIEK

Skin Color Cosmetics is opgericht door moeder en dochter, Regien en Rosa Strategier. Regien is kleurspecialist met een jarenlange ervaring als Kleur- en Stijlconsulent. Zij beheerst het vak Kleurenanalyse als geen ander in Nederland. Rosa is visagist, zij heeft de technieken van het aanbrengen van een goede make-up tot het uiterste geperfectioneerd. Rosa weet precies waar een goede make-up aan moet voldoen, voor het beste eindresultaat. Moeder en dochter hebben hun krachten gebundeld. Elk vanuit haar eigen expertise hebben ze een minerale make-uplijn ontwikkeld op basis van huidskleuren. Met een analysetool wordt de kleur van de huid geanalyseerd De foundations passen die zij gemaakt hebben passen precies bij die huidskleuren.

Kabuki penseel skin color cosmetics your fitting imageHet doel van de make-uplijn is een perfecte natuurlijke match, voor een prachtige, zelfverzekerde uitstraling. De juiste kleur speelt hierbij een zeer belangrijke rol, maar onlosmakelijk is hier ook het product aan verbonden. Daarom hebben wij van Skin Color Cosmetics gekozen voor minerale make-up: deze is vrij van chemicaliën en andere schadelijke ingrediënten die je vaak aantreft in de doorsnee make-up. De ingrediënten van onze make-up zijn geheel natuurlijk en vrij van Nano deeltjes die de poriën verstoppen.

De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief