Stijlanalyse

section-c1587ec

Stijlanalyse

Een stijlanalyse geeft je inzicht in je persoonlijk stijl en helpt je de juiste keuzes maken als je kleding gaat kopen. Koop jij vaak kleding die je achteraf niet graag draagt? Dan is deze analyse echt iets voor jou!

Draag jij bijvoorbeeld graag natuurlijke comfortabele materialen? Moet het praktisch zijn? Dan is het logisch dat je die superleuke blouse in een synthetische stof niet draagt. Dit is dan ook waarschijnlijk één van je miskopen die weer bij je in de kast komen te hangen. Zónde natuurlijk.

Met een online vragenlijst gaan we je persoonlijke stijl- en voorkeuren in kaart brengen en ontvang jij een uitgewerkt verslag. Het is een leuke interactieve manier om te begrijpen hoe je miskopen kunt voorkomen de volgende keer!

Stijlanalyse Your Fitting Image
section-50a9d83

Stijlanalyse Your Fitting ImageJouw type stijlpersoonlijkheid wordt vaak bepaald door meerdere factoren. Niet alleen wie je bent als mens, maar ook wat je belangrijk vindt en wat je wilt uitstralen. Ook je lichaamsbouw, de kleur van je huid, haar en ogen spelen een rol.

Om je persoonlijkheid tot uitdrukking te laten komen in de kleding die je draagt, onderzoeken we welke van de 11 types het best bij jou passen. De meeste mensen zijn een combinatie van 2 of meerdere stijltypes. Deze verschillende kanten van je persoonlijkheid kun je uit laten komen in je kleding, maar ook in de keuze van de stoffen, accessoires en haarstijl. De stijlen van jouw voorkeur beïnvloeden elkaar, afhankelijk van je stemming wat je die dag gaat doen. De manier waarop je deze stijlen met elkaar mixt en combineert maakt jouw kledingstijl uniek! stijlanalyse your fitting image

Sommige mensen kunnen zichzelf intuïtief en in
harmonie kleden met hun persoonlijkheid. Zij kiezen de stijl die bij hun lichaamsvormen en persoonlijkheid past. Als je je bewust wordt van jouw persoonlijke kledingstijl(en) en deze combineert met jouw kernwaarden, kun je makkelijk je kledingkeuzes maken in winkels en merken die daarbij aan zullen sluiten.

 • Quickscan:

  online stijlanalyse
 • Uitgewerkte handout :

  combinatie van meerdere stijlpersoonlijkheden
 • Tips en trics:

  je stijlpersoonlijkheid combineren in werk én privé
 • Mode:

  gebruik het als een suggestie!
 • Combineren kun je leren:

  creëer je eigen stijl
De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief