Workshops

section-c1587ec

Workshops minerale make-up, kleur of stijl

Een workshop minerale make-up, kleur, stijl of pasvorm volgen is hartstikke leuk en erg leerzaam. In kleine groepjes leer je hoe je bijvoorbeeld een natuurlijke make-up aanbrengt of welke kleuren je het beste kunt dragen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een groep vriendinnen maar je kunt ook individueel aansluiten in een groep. Ik geef de workshops in mijn studio in het centrum van het mooie Zutphen.

Workshops your fitting image
section-50a9d83

Workshops minerale make-up en huidskleuranalyse

Draag jij je make-up in je juiste kleuren? Ogen, huid en haar alles doet mee en maken jou uniek! Met de speciale huidskleuranalyse van Skin Color Cosmetics kijk ik welke kleuren het beste bij je passen. De bijpassende minerale make-up van Skin Color Cosmetics is perféct afgestemd op warme en koele kleuren. Ik ga je stapsgewijs leren hoe je je het beste op kunt maken. Je krijgt tips over camoufleren van oneffenheden, het aanbrengen van een blush en een basis oogmade-up. Het resultaat is een mooie natuurlijke uitstraling.Geef je op voor de workshop minerale make-up en leer zelf de fijne kneepjes van het aanbrengen. Na de workshop is het mogelijk om de make-up aan te schaffen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

 • Huidskleuranalyse:

  koele of warme kleuren
 • Tips en trics:

  leer zelf een natuurlijke make-up aan te brengen
 • Skin Color cosmetics:

  minerale make-up 100% vegan
 • Penselen:

  gebruik van professionele penselen
 • Duur:

  2,5 uur onder het genot van een hapje en een drankje
section-7d0e27d

Workshops pasvormanalyse

De workshop pasvormanalyse is een mooie aanvulling op de kleuranalyse maar kun je ook individueel boeken. Ik kijk niet alleen naar je figuur, maar we zullen ook samen je garderobe doornemen. Een kast vól en niets om aan te trekken? Dat hoor ik dagelijks…. en daar geloof ik niets van.

Iedereen is uniek en niet altijd zoals we onszelf graag zien. Door middel van eenvoudige tips laat ik zien hoe bijvoorbeeld je benen langer lijken of je schouders breder. Waar loop jij tegenaan met samenstellen van je garderobe? Door middel van een pasvormanalyse snap je waar je op vast loopt bij je nieuwe aankopen.

Pasvorm en Stijl Your Fitting ImageIn de basis zijn 6 figuurtypes, appel, peer, zandloper, rechthoek, omgekeerde driehoek en de acht. Allemaal hebben ze bepaalde kenmerken die je in je figuur terugkomen. Gecombineerd met specifieke kenmerken zoals bijvoorbeeld lange benen, volle armen of een buikje. Als we deze kenmerken in kaart hebben gebracht ga ik je laten zien dat je met accentueren van bepaalde delen van je lichaam je 'min' puntjes heel goed kunt camoufleren. Alle kledingstukken komen aan bod. Van broek, blouse, vest, tops en blazers. Misschien heb jij een aantal 'floppers'? We proberen daar jouw 'toppers' van te maken.

 • Pasvormanalyse:

  tips voor jouw persoonlijke figuurkenmerken
 • Ben jij al bodypositive:

  voel je lekker in je eigen lichaam
 • Stijl heeft geen maat:

  leer je positieve lichaamsdelen benadrukken
 • Iedere vrouw is uniek:

  draag je innerlijke schoonheid
 • Prints:

  hoe draag jij ze het beste? Fijn of grof, veel of weinig kleurcontrast
 • Belijning:

  welk effect heeft dat op je figuur?
section-1352205

Workshops kleuranalyse

Afterdraping Blendingtool your fitting ImageDoor middel van het 78Color Systeem krijg je met de basis kleurenanalyse snel inzicht in de de kleuren die jou het mooiste staan. Aan de hand van de 6 kleurkarakteristieken gaan we met kleurkragen kijken waar jouw 1e, 2e en misschien wel je 3e kleurkarakteristiek ligt. Zijn dat koele kleuren? Of misschien juiste de warme tinten.

Ik heb gekozen om met het unieke 78Color Systeem te werken, wat dichter bij jou persoonlijke  kleurkenmerken ligt dan bijvoorbeeld het 4 seizoenen kleurensysteem. De meeste van jullie hebben vast wel eens gehoord dat ze een lente, zomer, herfst of wintertype zijn. Waar dat advies stopt, ga ik juist nog een stapje verder.

Als de analyse is afgerond ga je naar huis met een Personal Color Card. Dit is jouw unieke “blending tool” in creditcard formaat, handig in je portemonnaie. Deze tool leg je op je aan te schaffen kledingstuk om te kijken of de kleuren passend zijn. Zo voorkom je een onnodige aankoop of erger; een miskoop.

Deze workshop is erg leuk en leerzaam om in groepsverband te doen. Je leert van elkaar en op 'afstand' zie je wat kleuren met de ander doen. Echt leuke middag of avond om met je vriendinnen te doen. De workshop duurt ongeveer 3 uur en kost in groepsverband 59,00 per persoon.

 • 78Color System:

  kleuranalyse volgens het 78Color System
 • Contrastkleuren:

  hoe draag je een spannend product in je kleding
De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief