section-c1587ec

Kleuranalyse

Door middel van het 78Color Systeem krijg je met de basis kleurenanalyse snel inzicht in de de kleuren die jou het mooiste staan. Aan de hand van de 6 kleurkarakteristieken gaan we met kleurkragen kijken waar jouw 1e, 2e en misschien wel je 3e kleurkarakteristiek ligt. Zijn dat koele kleuren? Of misschien juiste de warme tinten.

CONTRASTEN IN JE KLEDING

Hoeveel contrast draag jij in je kleding? Contrast kan een spannend element in je kleding zijn maar ook storend. Wat is voor jou het meest ideale contrast?  Het kan een print in je kleding zijn maar ook kledingstukken in dezelfde tint. Dat gaan we uitzoeken. Door middel van kleurdoeken en je persoonlijke kenmerken zoals huid, haar en ogen kijken we naar de beste hoeveelheid contrast.

kleur en pasvorm advies Your Fitting Image
section-50a9d83

78COLOR SYSTEM

78color system your fitting imageIk heb gekozen om met het unieke 78Color Systeem te werken, wat dichter bij jou persoonlijke  kleurkenmerken ligt dan bijvoorbeeld het 4 seizoenen kleurensysteem. De meeste van jullie hebben vast wel eens gehoord dat ze een lente, zomer, herfst of wintertype zijn. Waar dat advies stopt, ga ik juist nog een stapje verder.

Als de analyse is afgerond ga je naar huis met een Personal Color Card. Dit is jouw unieke “blending tool” in creditcard formaat, handig in je portemonnaie. Deze tool leg je op je aan te schaffen kledingstuk om te kijken of de kleuren passend zijn. Zo voorkom je een onnodige aankoop of erger; een miskoop.

Prijs van de persoonlijke kleuranalyse 1,5 uur € 79,00

 

 • 78Color System:

  Kleuranalyse volgens het 78 Color System
 • Personal color card:

  handige blending tool in creditcard formaat
 • Afterdraping :

  wat zijn jouw mooiste kleuren
 • Basiskleuren:

  welke kleuren en hoe draag je ze
 • Contrastkleuren:

  hoe draag je een spannend contrast in je kleding
 • Prints:

  wat past bij jou in kleding en accesoires
 • Sieraden:

  goud of zilver
De laatste tips ontvangen?

Nieuwsbrief